Selasa, 23 Julai 2013

Syukur sngt dpt dngar suara adib tdi. Die ckp doct ckp dlm 2 or 3 hari lgi die bole kuwa dah :D Tuhan jela tahu cmne perasaan lysa skang. Hepi sngt dpt dngar suara die. Rindu tahu? :p Yelah 2 hari die dkt sana. Phone die ad dkt lysa. Nk contact pun susah. Die call tdi pun pkai public phone je. Tpi tdi dah bgi dkt kakak die dah. So bole la text dngn die japg. Lepas rindu :* Tpi dah tak risau sngt lah sbb die oke. Siap bole gelak gelak lgi tdi. Syukurlah :) Tpi adib ckp mata die kabur kabur sikit. Mne taknye mercun bola kann. Die pun satu gtal sngt main. Suka bgi lysa risau. Herrrr~ Lepasni takpaya gtl main mercun mercun. Warning ni warning haaaaaa! Tpi takpe jnji die oke dah cukup syukur dah :*  Rmai yg bgi semangat dkt lysa. Tpi yg usik usik pun ad jugak. Konon adib kena duduk sebulan la takbole raya la takut buta la. Haih takbaik tau! Awak main main tpi hati lysa yg tak tenteram. Jahattttt. Kla tido jap :D Assalamualaikum syg :*

Ahad, 21 Julai 2013

Assalamualaikum dear readers :( Hm, bala ap la yg dtg dkt lysa. Mlm smalam adib kena pegi hosp ipoh :'( Ya allah, tuhan jela yg tahu ap perasaan lysa skang ni. Sedih sngt :'( Jage diri leklok tau dkt sana, ikot ap ckp doct jngn lupa mkn ubat. Jngn risau psal org dkt sini. Org oke je dkt sini :( Org asyik fikir psal die je. Org hrp tkde pape jdi dkt die :'( Aminnn. Smalam lysa pegi tngok die dkt Hosp Gerik before adib pergi van Hosp. But time lysa pegi tu die dah ad dlm van. Syukurlah van tak gerak lgi time tu. Mata adib dua dua belah kena tutup dngn kapas. Die tak nmpak lysa :( Sebak sngt time tu. Lepas je lysa smpai dkt adib. Mak adib pun smpai dngn abg nd kakak adib. Adib tak lps lps tngn lysa smlm. Hm :'( Last time van dah nk gerak tu adib bgi phone die dkt lysa suruh lysa simpan. Mean adib takbole contact lysa untuk citer keadaan die dkt lysa :'( Hnya mmpu doaa :'( Kawan kawan please doakan adib cepat sembuh nd hrp tak jdi pape dkt die :'( Haih. Tu je yg mmpu lysa ckp :'( Bye.