Isnin, 13 Februari 2012

heyy peeps / assalamualaikum . . so how long tak update blog ? memang lame lahh kann . so korang sehad ? hope sehad kayy lame lahh tak update blogg nehh , jup nak amek kaen jup nak lap blog nehh dah berhabok + sarang labah labah dahh , hewhew . oke done ! sambongg balekk ~ haaa bruu lahh clear siket screen nehh , smpai sarang labah labah ponn dah ade memang dasyat lahh kan ? bukan ape tak sempat ohh skung nehh nak update update bagai . maklom lahh PMR tahonn nehh , haa mula lahh gelabah tahon nehh , memang takot lahh , nampokk benoo nipu kalo tak takot . tak ready lgy lahh nak exam nehh , year nehh memang penat sngad sngad sbub tak dudok ruma sngad ponn , asek kluwa jee , ehh ehemm ehemm jangn slah paham yee , PMR kann ? so ade tuisyen lahh , buad study group lahh #wahhhh , har har . . year nehh memang aq nak berubah , dah taknak jdy mcm form 2 dluu , azam baruu nak berjaya nd bgy mak aq proud dngan aq . seriously , mak aq slalu beza bezakann aq dngan org laenn , aq tak suka ! mama asek rendahkan aq jehh . . aq tahuu lahh aq bukan ank kebanggaan mama aq , tpy jngn lahh beza bezakann aq dngan org laenn , aq tak suka !!!!!!!! tahonn nehh undang undang aq dlam ruma ponn dahh ketat , har har . engad dkat sch jee , dkat rumaa ponn same , mama siap suro aq buad jadual dekat rumaa lgy , #perghhhh tak buad ponn , sbub tak sempat ahh . gylee hari hari aq mengadap buku , dngan tuisyen bagai , ohhmaii , memang berat lahh . pening kepala hotakk , tpy 'NAK SERIBU DAYA TAKNAK SERIBU DALIH' soo , pandai pndai lahh kann ? hewhew . oke lahh GTG all , kbai , nytes #doakan aq kayy alls <3